Häng med från start på hockeybladet.se

HOCKEY

Vi har redan Sveriges bästa hockeybevakning. Med hockeybladet.se blir vi ännu större, ännu starkare och ännu snabbare. För nyheter, åsikter och granskningar så är hockeybladet.se ditt val. Varje dag.

Här är några av nyheterna på nya hockeybladet.se:

NYTT HOCKEYMAGASIN På tisdag är det premiär för hockeybladets nya webb-tv-program Power Play. Power Play är ett unikt hockeymagasin i tio delar där experterna Tomas Ros, Mats Wennerholm och Lasse Anrell tar tempen på hockey-Sverige.

SLUTSPELSLOTTNINGEN Vem tog vem? Och vem vinner och varför? Följ slutspelslottningen på hockeybladet.se och få Tomas Ros guider och analyser inför kvartsfinalerna.

SLUTSPELSBLOGGEN Under slutspelet lägger vi in ytterligare en växel. Matchbloggen blir Slutspelsbloggen och vi bevakar varje skär spelarna tar.

NHL-DEADLINE NHL:s deadline för spelarbyten är på onsdag klockan 21.00. Hockeybladets NHL-bloggare Per Bjurman är med hela vägen och hårdbevakar alla rykten och uppgörelser.

14.00: Chatta med Tomas Ros Hockeybladets expert Tomas Ros bänkar sig framför datorn. Surfa in på hockeybladet.se och ställ din fråga.

Transferkollen I Sverige börjar silly season långt innan slutspelet är över. I NHL kommer det att smälla ordentlig när det är deadline för spelarbyten den här veckan. I samarbete med eliteprospects.com levererar vi klara affärer och stekheta rykten från hela hockeyvärlden.

EXTRA SIDOR Tror du vi är nöjda med allt det här? Inte då. På torsdag är det premiär för Hockeybladet i Sportbladet. Varje torsdag blir det extra många sidor hockey.

Per Karlsson

Sportchef, Sportbladet

Rickard Westman

Sportchef, Sportbladet.se