Lagfesten gick över styr för AHL-spelaren – greps av polis

Bröt sig in i det han trodde var egna huset

HOCKEY

Här är en AHL-spelare som kan vara glad att han är vid liv i dag.

Under natten till måndag ska forwarden Scott Timmins, som tillhör Florida Panthers organisation, berusad ha brutit sig in i en bostad i San Antonio, somnat på soffan, och sedan vägrat att lämna. Polis kunde gripa Timmins.

– Jag hade satt en kula mellan ögonen på honom, säger husägaren som inte var hemma.

Foto: San Antonio Rampage
Scott Timmins

Lokal polis säger till Ottawa Sun att den 23-årige kanadensaren var så pass berusad att han inte kunde stå upp.

– Min första instinkt vara att slå skiten ur honom. Han hade tur att jag inte var hemma för jag hade satt en kula mellan ögonen på honom och så hade det varit över, säger husägaren Benjamin Garza till CBS.

I polisrapporten står enligt Ottawa Sun att läsa att Garzas fru vaknade och hittade Timmins utslagen på soffan. Hon ska ha frågat vad han hette.

– Det behöver du inte oroa dig för, sa Timmins enligt polisrapporten.

Timmins ska sedan ha tappat humöret. "Vad gör du i mitt hus?!", skrek centern till Garzas fru. Det fick hustrun att fly bostaden med parets tre barn och larma polisen.

Vill se hårt straff

Timmins ska ha erkänt för polis att han var ute och drack alkohol på en lokal bar med lagkamrater men menar att han inte ville familjen något illa.

– Han måste betala för vad han gjort. Att traumatisera min familj på det där sätter, säger Garza till CBS.

Timmins har spelat 20 NHL-matcher för Florida Panthers men har spenderat mestadels av tiden i farmarlaget San Antonio Rampage sedan han draftades till Florida 2009. Denna säsong har han gjort nio mål och sju assist på 50 matcher i AHL. I Rampage har Timmins även spelat en hel del med svenske målvakten Jacob Markström.

Klubben har avböjt att kommentera händelsen.