Aftonbladet
Dagens namn: Marika, Marita
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

Mark Messier kan tänka sig en fortsättning

Vill inte stänga dörren helt inför nästa säsong

Mark Messier tackade publiken i Madison Square Garden efter nattens match mot Boston. Men än är det inte säkert att Messier lägger grillerna hyllan till nästa säsong. Mark Messier tackade publiken i Madison Square Garden efter nattens match mot Boston. Men än är det inte säkert att Messier lägger grillerna hyllan till nästa säsong. Foto: AP

   New York Rangers veteranstjärna Mark Messier vill inte stänga dörren riktigt ännu. 43-åringen gjorde ett mål - hans 694:e i karriären - i Rangers sista hemmamatch för säsongen, förlust med 3-4 mot Buffalo i NHL-ishockeyn.

Något som kan ha varit Messiers sista möte med hemmafansen i Madison Square Garden. Men något definitivt besked om framtiden ville han ändå inte ge efteråt:

- Jag skulle förmodligen säga att jag lutar mer åt att sluta än att fortsätta, om jag nu absolut måste göra ett val just nu.

- Det är ju inte så att tanken slagit mig just i kväll, jag har funderat mycket på det här de senaste tre åren. Men eftersom jag inte har någon känsla för att det definitivt är slut, så vore det bara dumt att försätta mig i en situation där jag sade så och sedan i september känner att jag vill fortsätta spela, sade Messier vars familj fanns på plats i Madison Square Garden och där hans tonårsson stod i båset under den sista perioden.

SENASTE NYTT

Sportbladet

Visa fler
SPORTBLOGGAR
Brennings blogg

Patrik Brenning

SILLY SEASON

Rykten & övergångar

Om Aftonbladet