Flyers tolfte raka hemmaförlust

Foppa: Det är frustrerande

Foto: GETTY IMAGES
HOCKEY

Trots tre poäng av Peter Forsberg inatt fortsätter Philadelphia Flyers förlora.

När New Jersey Devils Brad Lukowich sköt in 6-5 med sekunder kvar av förlängningen var Flyers tolfte raka hemmaförlust ett faktum.

- Det är tufft att förlora på det här sättet, sa Foppa till AP.

Philadelphia Flyers Peter Forsberg har fått positiva besked om hans onda fötter. Och det märktes i nattens hemmatch mot New Jersey.

Flyers lagkapten svarade för ett mål och spelade fram till två och hans klubbkamrat Alexandre Picard som ett snyggt rookierekord i Philadelphia med sina fem målgivande passningar, men i slutändan var det ett mindre smickrande klubbrekord som Philadelphia noterade. Förlusten var nämligen lagets tolfte raka på hemmaplan, senast Philadelphia vann på hemmaplan var mot Columbus den 24 november.

Flyers nära seger

I natt var man bara 31,8 sekunder från segern när Zach Parise kunde bryta sig in från sidan och slå in pucken bakom Antero Niittymäki. Med 49,5 sekunder kvar av förlängningen kunde sen Brad Lukowich avgöra matchen med ett slagskott från backposition.

- Jag spelade dåligt i 63 minuter, men gjorde i alla fall ett bra byte till slut. Förhoppningsvis glömmer coachen mina dåliga byten, sa Lukowich till AP.

Foppa frustrerad

Frågan hur man i Philadelphia ska kunna glömma alla förluster och gå vidare. När Peter Forsberg gjorde 5-4 med 4.10 kvar av matchen såg det ut som om det skulle kunna gå lagets väg den här kvällen.

- Det är frustrerande. Vi spelade bra, men klantade till det på slutet. Det är tufft att förlora på det här sättet, sa Forsberg.

Jörgen Källström, Patrik Kipler