Sundin: Jag har inte ens tittat på olika erbjudanden

Stjärnans framtid fortsatt osäker

HOCKEY

Kommer Mats Sundin spela hockey den här säsongen?

Det är frågan som de hockeyintresserade ställer sig i Nordamerika.

– Jag är ännu inte redo att fatta något beslut, säger Sundin.

Funderar vidare.

I en intervju med radioprogrammet Leafs Lunch på AM 640 Toronto Radio talar Mats Sundin om sin framtid som hockeyspelare, men han hade egentligen inget att berätta om. Det enda som står klart är att Mats Sundin inte är i närheten av att bestämma sig för någon klubb. Han har inte ens bestämt sig för om karriären kommer att fortsätta.

– Jag hoppades i början av sommaren att jag skulle vara redo att ta ett beslut nu, men jag är inte redo för det ännu, säger han.

Beslut dröjer

För tillfället går Mats Sundin som en vanlig man på gatorna och även om han återvänder till Toronto inom kort för ett välgörenhetsuppdrag är det högst osäkert om han kommer att komma tillbaka till NHL och beslutet ser ut att dröja ytterligare.

– Jag önskar att jag hade ett datum att ge er, säger han.

Han håller igång med träningen, men det är av ren självbevarelsedrift och knappast med en framtida hockeykarriär i sikte.

– Jag har inte tränat så hårt som jag gjort andra somrar. Jag är fortfarande i bra form, men jag har inte åkt skridskor ännu, säger han.

Rykten är bara rykten

Rykten har under sommaren placerat "Sudden" i en mängd olika klubbar. Bland annat Vancover och New York Rangers, men enligt den 37-årige svensken är det just bara det, rykten.

– Jag har inte ens tittat på olika lag eller erbjudanden, slår han fast.