Nej! Nej! Nej!

Nu har Foppa nobbat tre lag i NHL

HOCKEY

Nej till Dallas.

Nej till Detroit.

Nej till Nashville.

Peter Forsberg, 34, har nu börjat gallra bland alla erbjudanden.

Vilken klubb säger han ja till?

Peter Forsberg – vilken klubb landar han i?

Peter Forsberg har nobbat sin förra klubb Nashville. Även Dallas och svensklaget Detroit, bäst i NHL, har fått nej tack från ”Foppa”.

Både Dallas och Nashville bekräftar uppgifterna i lokala medier medan Booth newspapers uppger att Forsberg även tackat nej till spel i Detroit om han gör comeback under våren.

Forsberg tackade nej till spel i Tre Kronor och tränar vidare hemma i Övik för att försöka ta sig tillbaka till NHL där sista dagen för övergångar är den 26 februari.

Philadelphia Flyers uppges fortfarande ligga i förarsätet när det gäller att knyta Forsberg till sig. Forsberg gjorde nästan två säsonger i Flyers innan han byttes bort till Nashville för ett år sedan. Men enligt Ottawa Sun finns också Ottawa, Colorado, San Jose, Vancouver och Anaheim bland de klubbar som bjudit på Forsberg.

Dit hörde också Dallas, Nashville och Detroit – men som nu fått nobben.

Dallas är en av de klubbar som lagt ned mest energi på att få Forsberg och i höstas var dåvarande general managern Doug Armstrong i Sverige för att träffa Foppa. Nuvarande general managern Les Jackson säger till Dallas Morning Herald att han gav Forsbergs representanter ett bud i fredags.

– Men i lördags ringde de tillbaka och sade att han skulle välja bland andra anbud. Vi gjorde ändå ett gott försök, säger Jackson.

Sportbladet.se/TT