Nashvillestjärnans fru – med en Canuckströja

”Försökte kyssa henne”

HOCKEY

Vancouvers gröna trikåmän har gjort det igen.

Nashvillestjärnan Mike Fisher fick en otrevlig överraskning när hans fru dök upp i en Canucks-tröja tillsammans med den gröna trikåduon i Rogers Arena.

– Jag försökte ge henne en kyss, men det var en för viktig match, ska Fisher ha sagt med ett skratt.

”The Green Men” har blivit hela Vancouvers älsklingar i år igen. De två grönklädda männen som fortsätter att gäcka bortalagets utvisade spelare i Rogers Arenan, har nästan blivit lika populära som Canucksspelarna själva.

Och det är svårt att inte tycka om Sully och Force som de kallar sig.

NHL försöker stoppa

Men förutom NHL, som försökt att stoppa trikåduon från fler rackartyg men ännu inte lyckats, så finns det nog en annan som inte är lika glad i dem.

Nashville Predators slutspelsstjärna, Mike Fisher.

Det var i hemmamatchen natten mot söndagen som pain-in-the-ass-gänget var i sitt esse. Lagom till att Mike Fisher fick sitta av en tvåminutersutvisning tryckte de gröna männen upp en pappdocka förställandes Fishers fru – i klädd en Canucks-tröja – mot plexiglaset.

Frun en känd countrytjej

Frun, Carrie Underwood, har blivit en känd countrysångerska efter att hon vann American Idol 2005, passande nog också för Fisher som spelar i countrymusikens hemstad. Men kanske hade han inte riktigt räknat med att valet av fru skulle slå ut på det här viset.

”Försökte ge en kyss”

Publiken jublade, och Fisher fick se på medan de gröna männen strök den blonda kalufsen på hans fru.

Men tydligen var det inga hard feelings efteråt.

– Jag försökte ge henne en kyss, men det var en för viktig match. Hade det varit en match under grundserien hade jag gjort det, sa Mike Fisher med ett gott garv enligt Toronto Sun.

ARTIKELN HANDLAR OM