Richards jagas av 27 klubbar

1 av 9 | Foto: AP
Ville Leino Forward, Philadelphia Flyers, 27 år.
HOCKEY

Har du taskigt förhandlingsläge på jobbet?

Då gör du inte gemensam sak med Brad Richards, 31, när NHL slår upp dörren till free agent frenzy klockan 18 i kväll. Inte mindre än 27 klubbar är ute efter stjärncentern.

– Han vill till ett lag som kan vinna Stanley Cup, säger agenten Pat Morris.

Av de 27 NHL-klubbar som är intresserade av att knyta till sig Brad Richards – vilket innebär samtliga lag i ligan förutom hans nuvarande klubb Dallas samt Vancouver och Carolina – tros tre sitta i förarsätet: New York Rangers, Tampa Bay Lightning och Philadelphia Flyers.

Väntar på Jagr-besked

Rangers skaffade sig nyligen utrymme under lönetaket när Chris Drury köptes ut från sitt kontrakt i onsdags, men pengar är inte allt, försäkrar Pat Morris.

– Han (Richards) vill komma till ett lag i en stad där hockey betyder något, varje match är utsåld och som har en chans att vinna, säger han till NY Times.

Free agent-cirkusens andra stora snackis, Jaromir Jagr, 39, hade sent i går kväll ännu inte lämnat ett besked till Pittsburgh Penguins om en eventuell comeback till klubben. Jagr har även kopplats till Detroit Red Wings och Montreal Canadiens de senaste veckorna.

Kolla vårt bildspel – stjärnor som kan skriva på för nya klubbar: