Boston Bieber-säkrade sitt omklädningsrum

Ville inte riskera ny blunder när popstjärnan var i Garden

1 av 3 | Foto: TWITTER
Bieber gör det förbjudna.
HOCKEY

Justin Bieber hamnade i blåsväder hos NHL-fansen när han klev på Chicago Blackhawks klubbmärke i omklädningsrummet.

Ett misstag som Boston såg till att popstjärnan inte kunde upprepa när han var på besök i TD Garden.

Foto: Barstool Sports
Bostons ”Bieber-säkrade” logga.

När Stanley Cup-mästarna fick besök av Justin Bieber trodde nog många att popstjärnan från Kanada, tillika känd hockeyfantast, skulle känna till hockeyvärldens oskrivna regel; man kliver inte på det heliga klubbmärket i mitten av lagens omklädningsrum.

19-åringen, som vid finalserien mellan Chicago och Boston sågs med en Bruins-keps, erkände dock senare att det inte var med flit som han stod på indianhuvudet när han fotograferade den mytomspunna bucklan.

Blackhawks kände dock att det var på plats med ett offentligt klargörande att de inte hyste något agg mot Bieber och att han bett om ursäkt.

Chicago-forwarden Brandon Bollig jämförde, skämtsamt eller ej låter vi vara osagt, Bieber med NHL:s kanske mest hatade spelare: ”Efter detta är jag inte säker på vem som är mest ogillad i Chicago. Bieber eller Torres?”

Använde spärrband

Så Stanley Cup-finalisten Boston vågade inte ta några risker när Bieber på lördagskvällen uppträdde i TD Garden Arena. Bruins tog det säkra före det osäkra och spärrade helt enkelt av klubbmärket i omklädningsrummet med säkerhetsband, för att undvika ännu fler upprivna hockeyfans.

ARTIKELN HANDLAR OM