Jagr: Nu är jag ännu mer rädd för att dö

Veteranens skämt efter All Star-kuppen

HOCKEY

NEW YORK. Lustigkurrarnas kupp gick hem.

Den något begränsade Arizona-bjässen John Scott kommer att spela All Star-matchen i Nashville.

Det skrämmer den likaledes uttagne Jaromir Jagr.

– Jag var rädd att tre-mot-tre-spel skulle döda mig. Nu är jag ännu mer rädd för att dö i en fight med John Scott, säger han.

Kampanjen för att få John Scott – en drygt två meter lång och 117 kilo tung Arizona-buse vars färdigheter ingen förväxlar med Patrick Kanes, om man säger så – till All Star-festen i Nashville i slutet av januari inleddes när fansen för en månad sedan fick börja rösta på de profiler de vill se som kaptener för de fyra lagen från respektive division.

Under lördagen presenterade NHL vinnarna – och då visade det sig att den komiska kuppen gått hem.

”Trodde bara det var ett skämt”

Metropolitan-divisionen kommer att ledas av Washingtons Alex Ovetjkin, Atlantic-divisionen av Floridas Jaromir Jagr, Central-divisionen av Chicagos Patrick Kane och Pacific-divisionen av – just det, Arizonas John Scott.

– Jag trodde bara det var ett skämt, men det hände så jag får väl åka dit och försöka ha lite kul, säger den 33-årige veteranen.

Jaromir Jagr vädjade å sin sida tidigare i höstas till fansen att inte rösta på honom eftersom han befarar att det nya tre-mot-tre-formatet kommer döda honom.

Men fansen lyssnade inte – och nu är han rädd för Scott istället.

– Jag var rädd att tre-mot-tre-spel skulle döda mig. Nu är jag ännu mer rädd för att dö i en fight med John Scott, skämtar han i en tweet.

De övriga 40 spelare som ska vara med tas ut av ligan och namnen presenteras kommande onsdag.