”Jag ville bara åka dit med min familj”

Bryter tystnaden om chockbeskedet

Foto: TT
John Scott.
HOCKEY

”Brunkaren” John Scott kuppades in i NHL:s All Star-match av fansen men ser ut att berövas på sin dröm efter en rockad som NHL påstås ligga bakom.

Nu bryter 33-åringen tystnaden.

– Allt är höljt i dunkel, säger han enligt Hockeysverige.

Han har spelat elva matcher den här säsongen, snittat sex minuter och 18 sekunder i istid och bara bidragit med en (1) assist. Så när John Scott plötsligt seglade upp som etta i fansens omröstning till 2016 års All Star-match var det många som höjde på ögonbrynen.

Förklaringen: En kampanj signerad NHL-bloggen Puck Daddy.

Blev bortbytt

Men i förrgår kom beskedet som ser ut att ta död på 33-åringens dröm. Slagskämpen blev förflyttad från Arizona Coyotes till Montreal Canadiens i en minst sagt märklig trejd. Han skickades sedan raka vägen ner i AHL och av allt att döma blir det inget spel i All Star-matchen.

Samtidigt uppger TSN:s expert Bob McKenzie att både Arizona och NHL har legat på för att få bort John Scott från uppvisningsmatchen, något som har rört upp känslor bland fansen och kallats för en ”skandal”·

”Ville bara ha kul”

Nu bryter 33-åringen tystnaden.

– Jag ville bara åka dit med min familj och ha kul, säger Scott enligt Hockeysverige.

Han vet inte om han kommer att få spela i All Star-matchen.

– Jag önskar att jag hade ett svar på den frågan. Jag har inte hört något från ligan eller fått något besked, så allt är höljt i dunkel, säger Sott.