’Så skrev han väl om AIK också’

Skröders beska passning

HOCKEY

Men Sveriges premiärmotståndare ger en syrlig känga tillbaka.

– Så skrev han väl om AIK också..., säger Per-Åge Skröder.

Per-Åge Skröder.

KOSICE. Sportbladets hockeyexpert Mats Wennerholm dömer ut Norges VM-lag.

Mats Wennerholm sågade häromdagen Norges VM-lag vid fotknölarna i sin blogg och menade att laget inte skulle överleva i elitserien.

Stjärnorna Mats Zuccarello Aasen, New York Rangers, och Patrick Thoresen, Salavat, hade då meddelat att de inte kommer på grund av skada respektive familjeskäl.

I går kväll kom två nya tunga besked: Backen Jonas Holös, Colorado, sitter fast i ovädret i Cleveland och förstemålvakten Pål Grotnes, Stjernen, klev av träningen skadad.

”Kan gå långt ändå”

Om Grotnes inte kan stå får Norge kasta in oprövade Lars Haugen, Manglerud.

– Vi kan gå lika långt ändå, trots att vi saknar de här spelarna. Det finns andra som kan kliva fram och ta över. Vi fokuserar på de som är här, det är vi som ska göra det, säger Linköpings tuffing Martin Laumann Ylven.

– Vi kan förhoppningsvis vinna. Vi har spelat ihop länge och vet hur vi ska spela, säger Modos poängkung Per-Åge Skröder.

”Inget som oroar”

Varken Laumann Ylven eller Skröder ger mycket för Mats Wennerholms experttips.

– Skrev han att vi inte skulle överleva i elitserien? Jaha. Så skrev han väl om AIK också..., säger Skröder syrligt.

– Det får stå för honom. Jag vet inte hur många rätta experttips han har haft förut, så det är inget som oroar mig. Vi har nosat på kvartsfinal två år i rad och är en nation på väg uppåt, säger Laumann Ylven.

ARTIKELN HANDLAR OM