GOD NATT, SVERIGE

Så ser du matchen och somnar som VM-finalist  i natt

HOCKEY

I tv-soffan

Kanske den bästa platsen om du i lugn och ro vill analysera hur Bengt-Åke matchar sitt lag mot Kanadas storstjärnor.

Tips på snacks: Då matchen börjar relativt sent rekommenderas chips, godis samt stora doser av kaffe eller cola för att inte riskera att sova bort en eventuell förlängning vid halv två-tiden.

Ute på stan

Vill du njuta av en försommarkväll samtidigt som du följer hockeyn är Stureplan platsen för dig. TV6 sänder matchen på stora reklamjumbotronen.

Tips på snacks: Är du lite småhungrig när första nedsläpp närmar sig behöver du inte vara orolig. TV6 bjuder på varmkorv till de som är sugna på klassisk ishallsmat.

På krogen

Om du inte vill tvingas välja mellan krogen och hockeyn finns där en lösning. O’Learys restauranger kommer att hålla öppet extra länge och följa hockeyn ända fram till slutsignalen oavsett när den ljuder.

Tips på snacks: Vad passar bättre än en Bobby Orr-burgare? Varning utfärdas för att alltför stor alkoholkonsumtion kan generera en farlig trötthet lagom till avgörandet.

På webben

Är du utomlands eller av någon anledning inte kan slita dig från din dator går det utmärkt att följa matchen på sportbladet.se.

Tips på snacks: Samma som för den som ska följa allt från soffan. Var dock noga med att inte spilla kaffe eller läsk över datorn.

Guide: Martin Ohlsson