Sandgren slog till igen

Sundsvall tog äntligen tre poäng

HOCKEY

Martin Sandgren och Sundsvall trivs mot Bofors.

Sundsvall tog tredje raka segern mot Bofors via 4-2 hemma, och Martin Sandgren nätade mot värmlänningarna för tredje gången.

– Det är bara tillfälligheter, målen kunde ha varit mot vilket lag som helst, säger Sandgren.

Sundsvallsforwarden Martin Sandgren, 20, har gjort tre mål den här säsongen.

Samtliga har kommit mot Bofors.

– Men det är bara tillfälligheter, det kunde ha kommit mot vilket lag som helst. Men det är skönt när puckarna trillar in, det behöver vi, säger Sandgren.

Sandgren avgjorde både det första och andra mötet mot Bofors på straffar med sina två första fullträffar för säsongen, och när lagen möttes för tredje gången så slog Sandgren också till för tredje gången.

Han gjorde det viktiga 2-1-målet mitt i matchen och bara en och en halv minut senare kom också 3-1 inslaget av Gustaf Thorell. Det rycket avgjorde matchen.

– Viktor Huss kommer runt deras back och slänger in pucken mot mål där den tar på mig och in. Det var ett skitmål, säger Sandgren.

”Kan vinna mot alla”

Sundsvall vann till slut med 4-2 och plockade därmed sin första trepoängare på ganska exakt en månad.

– Vi har inte tänkt så mycket på det, jag visste inte ens att det var en månad sedan vi tog tre poäng. Vi vet att vi behöver alla poäng vi kan få, säger Sandgren vars Sundsvall nu alltså har tre raka segrar mot Bofors.

– Men jag vet inte om det är ett favoritlag, bara vi håller upp vårt eget spel så spelar det ingen roll vilka vi möter. Spelar vi bara vårt spel så kan vi vinna mot vilka som helst.

Bofors åkte på sjätte raka förlusten på bortaplan.

ARTIKELN HANDLAR OM