Tom Wandell tillbaka i Timråtröjan efter jul

”Jag räknar med att han kommer”

Foto: BILDBYRÅN
Tom Wandell som vi är vana att se honom – i Timråtröjan.
HOCKEY

Nu är Tom Wandells NHL-äventyr snart över för den här gången.

I veckan byter han Dallas mot Timrå.

– Det är bestämt så, så det är inga konstigheter, säger Timrås sportchef Stefan Lindqvist.

NHL-tuffingen Sean Averys hårda och sexistiska uttalande om sin tidigare flickvän Elisha Cuthbert för någon vecka sedan kanske inte verkar ha så mycket med elitserien att göra. Men det var just vad det hade.

Ersatte Avery

Detta eftersom Avery blev avstängd (och senare sparkad) från Dallas vilket i sin tur ledde till att Timrås Tom Wandell, 21, kallades över Atlanten för att ersätta Avery.

Wandell har hittills spelat fyra matcher där han producerat ett mål. Men nu verkar det roliga vara slut.

I och med att Dallas har värvat centern Brian Sutherby lär det inte bli så mycket speltid för svensken. Efter juluppehållet är han tillbaka i elitserien och spel i Timrå, skriver Sundsvalls Tidning.

– Jag räknar med att han kommer. Det är bestämt så, så det är inga konstigheter, säger Timrås sportchef Stefan Lindqvist till ST.

Kommer senast fredag

Lindqvist hade kontakt med representanter för Dallas Stars i går som inte riktigt visste hur mycket – om ens någon – speltid Wandell skulle få i den kommande matchen mot Columbus.

– Det visste de inte. Men får han spela sätter han sig på ett plan hem till Timrå på fredag, annars åker han redan på torsdag, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM