Timrå hoppas på Sonnenberg igen

”Där Martin vill spela”

Foto: Jimmy Wixtrm
TIMRÅ Sonnenberg
HOCKEY

Turnerna kring Martin Sonnenberg går vidare.

Nu förhandlar Timrå åter med kanadensaren – som dock börjar tvivla på att Timrå vill ha honom.

– Jag börjar nog tro att de inte är intresserade, säger han.

Martin Sonnenbergs vara eller icke vara i Timrå har varit en enda lång följetong under säsongen. Sonnenberg har hela tiden aviserat att han vill spela i sin förra klubb, men på grund av stora skadeproblem valde laget att värva in Matt Murley, vilket många tog som ett tecken på att Sonnenberg var borta ur bilden.

”Timrå ligger närmast”

Men efter att laget sparkat Daniel Corso öppnades helt plötsligt en icke EU-plats upp i laget, och nu verkar det som att Sonnenberg helt plötsligt är aktuell igen.

– Timrå ligger närmast, det upplever jag. Det är ju där Martin vill spela och det är det vi jobbat utifrån hela tiden. Vi håller på att förhandla och hoppas att det ska lösa sig, och jag tror att Martin skriver under ett kontrakt vilken dag som helst nu. Vi ska titta över den finansiella biten bara, det är det som återstår, säger Sonnenbergs agent Patrick Pilloni till Dagbladet.

Pratat med sportchefen

Sonnenberg själv har sagt att han vill göra klart med en ny klubb så snart som möjligt, men har efter ett samtal med Timrås sportchef Stefan Lindqvist förra veckan börjat tvivla på att det blir Timrå.

– Jag har inte hört något sedan dess. Så jag börjar nog tro att de inte är intresserade ändå, säger han till Sundsvalls Tidning.

ARTIKELN HANDLAR OM