Elitserieklubbar jagar Timråforward

Tuff konkurrens om amerikanen – har fått förslag

HOCKEY

Matt Murley har redan spelat i två elitserieklubbar denna säsong.

Nu är fler ute efter honom.

Samtidigt går förhandlingarna med Timrå trögt.

– Vi är inte överens med Timrå ännu, säger amerikanens agent Thommy Cijan.

Foto: Foto: Robin Nordlund
Matt Murley.

Matt Murley inledde denna säsong med ett korttidskontrakt i Linköping och fick inte förnyat när tjeckduon Jaroslav Hlinka och Jan Hlavac anlände till klubben.

Då värvades han till Timrå där han är under kontrakt till och med den 25 januari.

Timrå vill förlänga med Murley, som gjort sex mål och två assist på 16 matcher i klubben, men får samtidigt hård konkurrens.

"Ett väldigt bra förslag"

– Han har fått kontraktsförslag av ett par klubbar till och vi måste ju såklart se oss för. Vi är inte överens med Timrå ännu, säger Murleys agent Thommy Cijan till dagbladet.se.

Samtidigt berättar agenten att det kommit ett kontraktsförslag från en annan elitserieklubb.

– Det är ett väldigt bra förslag, säger Cijan.

Kommer inte partena överens kan det bli så att Murley representerar hela tre olika klubbar under sitt första år i elitserien. Men man hoppas på en fortsättning i TIK.

"Vore inte bra"

– Han har redan bytt klubb i Elitserien en gång den här säsongen, det vore inte bra att byta ytterligare en gång. Jag ska prata med Stefan Lindqvist (Timrås sportchef) och se om vi kan komma närmare varandra. Hans kontrakt går ut den 25 januari så det finns ytterligare lite tid.

Stefan Lindqvist:

– Intentionen var att göra klart allt under helgen, men det går lite segt. Vi försöker hitta en lösning men vi är en liten bit ifrån varandra. Men vi vill behålla honom och han vill stanna, säger han till dagbladet.se

ARTIKELN HANDLAR OM