Karlsson: "Melin är patetisk, jag bara skrattar åt honom"

Het retur i hatmötet mellan AIK och Växjö väntar i kväll

Foto: Bildbyrån
HOCKEY

Ordkriget mellan tränarna i AIK och Växjö rasar vidare:

– Vi har lagt ned hoppet om elitserien, nu ska vi ställa till det för Växjö i stället, säger Roger Melin.

– Jag förstår att han är desperat. Men jag tycker bara det är patetiskt och skrattar åt honom, säger Janne Karlsson.

19.15 i kväll möts lagen.

Ett hätskt ordkrig rasar mellan Växjös tränare Janne Karlsson (bilden) och AIK-tränaren Roger Melin. I kväll möts lagen på Hovet.

Kvalserien är stekhet. Och mest irriterat är det mellan AIK och Växjö. I tisdags krossade Växjö AIK med 7–3 på hemmaplan. På den efterföljande presskonferensen inleddes ett hätskt ordkrig mellan lagens tränare som slutade med att AIK:s Roger Melin stormade ut från presskonferensen till orden "glöm inte boxhandskarna på fredag" som uttalades av Växjös Janne Karlsson.

I kväll möts lagen igen – på Hovet

– Jag står för det jag sade, jag ångrar ingenting och tycker att jag var klar och tydlig, säger Janne Karlsson nu till Sportbladet.

Roger Melin säger i Smålandsposten att de har lagt ned elitseriedrömmen och nu ska fokusera på att förstöra för er, kommentar?

– Är det det han har betalt för? Jag trodde han fick sin fina månadspeng för att ta AIK till elitserien. Hade jag varit sportchef i AIK hade jag blivit förbannad.

Varför tror du han säger så?

– De har höga målsättningar i AIK, så jag förstår att Roger börjar bli frustrerad och desperat. Men jag tycker mest det är patetiskt med sådana här utspel och skrattar åt det. Kan förstå att en förlust mot lilla Växjö inte kan vara lätt att smälta...

Varför kommer inte ni överens?

– Jag vet inte, det är kanske han som inte kommer överens med mig?

Hur ska ni vinna i kväll?

– Vi är som bäst när vi tar för oss, så det ska vi fortsätta göra. Vi tycker det här är underbart kul och är ruskigt laddade.