Malmös dokusåpa har startat – utan Hadelöv

”Inte kul att få mitt privatliv uppvisat”

HOCKEY

I går startade inspelningen av dokusåpan Mif Redhawks. Men målvakten Andreas Hadelöv ställer inte upp på att ha kameror efter sig överallt.

– Jag tycker helt enkelt inte att det skulle vara kul att få mitt privatliv uppvisat i en rikstäckande tv-kanal, säger Hadelöv.

Tv-kamerorna följde i går Mifs rödhökar när de spelade golf tillsammans med sponsorer på Ystad golfbana. Dit men inte längre säger målvakten Andreas Hadelöv som vägrar att exponera sitt privatliv för svenska och danska tv-tittare. Som ende spelare i Mifs trupp har han satt egna begränsningar för vad produktionsbolaget får filma.

– Jag har valt att inte ställa upp på privata grejer. Jag är hockeyspelare och inte intresserad av att lämna ut mitt privatliv.

– Jag tycker inte att ens egen vardag är speciellt spännande utan hoppas att jag ska få uppmärksamhet av att man spelar bra ishockey, säger Andreas Hadelöv.

Tv-seriens 26 avsnitt ska sändas i TV4+, TV4 och TV Danmark 1 med start 24 september. Dagen före Mifs första match i säsongens elitserie, vilket är hemmamatch mot Färjestad.

Stefan Alfelt