Wandell fick avsluta med seger

Moe segerskytt för Timrå

HOCKEY

Tom Wandell missade sin jättechans.

Men han fick ändå fira sin sista (?) match i Timråtröjan som segrare.

Tacka Eric Moe för det.

– Vi krigar på och får med oss två poäng, säger Moe till PPV efter 3–2-segern mot HV71.

Foto: Bildbyrån

Timrå fick ett tungt besked i går när det stod klart att Tom Wandell återvänder till Dallas Stars. Det såg dock inte ut att störa spelarna i den viktiga matchen hemma mot HV71. Tvärtom tog Timrå tag i spelet och Timo Pärssinen och Johan Andersson gjorde varsitt mål och då såg det ut att bli seger i Wandells sista match för Timrå för den här gången, men HV kämpade sig tillbaka och när Johan Lindström kvitterade i sista perioden hade Timrå det riktigt tungt.

– Det är klart att det är jobbgt att de får kvittera. Men vi krigar på och får med oss två poäng, säger Eric Moe.

Tvekade aldrig

Det hade kunnat bli tre poäng om Wandell hade tagit vara på sitt jätteläge. Med fem minuter kvar var han helt fri, men han fick inte till något riktigt bra avslut. Då klev Eric Moe fram och räddade segern i förlängningen genom att aldrig tveka när läget dök upp. Med ett direktskott sköt han 3–2 och extrapoängen till Timrå. En extrapoäng som kan bli mycket värdefull i kampen om att nå slutspel och att undvika kvalserien.

– Jag fick bara pucken så tänkte jag bara att jag skjuter. Det var inte så mycket mer. Det blev en isare, men den gick in, säger Moe till PPV.