Se nya After Ice i kväll – live i din dator och mobil

"Vi är på plats där det händer och har en ny live-TV studio"

HOCKEY

Äntligen har slutspelet i ishockey kört igång igen.

Och Sportbladet storsatsar - som vanligt.

I pappret, på webben och TV.

En nyhet är att hockeymagasinet After Ice har fått en ny kostym. Nu sänds programmet live direkt från Aftonbladets nya studio mitt inne på redaktionen istället för från en arena.

– Fördelen är att vi kan gå ut till våra reportrar på plats direkt och få en rapport på vad som händer. Vi kan också välja den match som är hetast.  Till exempel så fick vi en intervju direkt efter Skellefteå-Brynäs med Robin Jacobsson. Hans tackling var, och är, en riktig snackis.  Där var vi först, säger vår hockeyprofil Tomas Ros.

Lovar släppa fram känslorna

Programledare är, som vanligt, Tomas Ros och i live-TV studion har han återkommande experter som Johan Garpenlöv och Niklas Holmgren. Totalt har trion 100 års rutin av hockey. Dessutom kommer andra intressanta gäster att dyka upp. 

I tisdags hade After Ice live premiär i studion. Och det blev succé direkt.

– Alla har inte CMore och kan se matcherna. I After Ice kan man ändå hänga med de hetaste händelserna och snackisarna. Hockey engagerar. Vi släpper fram känslorna i vår live-tv studio.    

Fem heta matcher

I kväll är Johan Garpenlöv och Marcus Leifby med i live-TV studion. Vad mer bjuder ni på?

– Då har vi stenkoll på Brynäs-Skellefteå och Modo-Färjestad samt de tre kvalseriematcherna där S24 sänder Timrås hemmamatch mot Örebro. Vi kommer också prata om domen som Robin Jacobsson får. Vi visar de bästa hockey-klippen just nu. På Sportbladet.se har vi också highlights från alla matcher, säger Tomas Ros.

Sändningen börjar klockan 21.00 i kväll och du kan se den här.

I vår blogg Hockeyfeber får du senaste nytt om slutspelet och kvalserien och där snappar vi också upp de hetaste silly season-ryktena.

Sportbladet

ARTIKELN HANDLAR OM