Comeback - efter sju månaders frånvaro

Alexander Fällström tillbaka efter skadefrånvaron

Foto: BILDBYRÅN
Alexander Fällström.
HOCKEY

Inte en match på nästan sju månaders tid.

I kväll gör Alexander Fällström efterlängtad comeback för Djurgården.

– Jag är otroligt sugen nu och det ska bli fruktansvärt kul att spela, säger Fällström i ett pressmeddelande.

Djurgården gör i kväll sin första träningsmatch för sommaren. Detta då de ska möta Almtuna.

– Vi har bara tränat en vecka och grunderna kanske inte sitter än men det är kul med ett avbrott och spela en träningsmatch, sa Djurgårdens tränare Hans Särkijärvi till klubbens hemsida.

Senaste matchen - 14 januari

En som verkligen ser framemot mötet är Alexander Fällström, 24. Forwarden har varit borta i nästan sju månaders tid, på grund av en hjärnskakning, nu är han dock helt återställd och kommer spela i kvällens match.

– Jag är fruktansvärt sugen. Senaste matchen jag spelade var den 14 januari och då var jag inte helt frisk heller så det räknas inte riktigt, säger Fällström i ett pressmeddelande.

Efter det långa skadeuppehållet känner sig Fällström - som i tisdags utsågs till assisterande lagkapten - inte helt i form.

”Ska bara ha kul”

– Det har varit lite rostigt. Jag känner personligen att hjärnan är där men att kroppen ligger några hundradelar bakom. Det är bra att vi har alla de här matcherna inför premiären. Jag ska bara ha kul och försöka lära känna Sörensen och Sallinen mer på isen och försöka jobba ihop vår kemi ännu mer, berättar Alexander Fällström.

Matchen mot Almtuna är en av tre stycken Djurgården ska spela innan Champions Hockey League drar igång.