Jönsson utgick skadad – igen

Ryggen fortsätter att krångla för stjärnan

HOCKEY

Efter en periods spel mot Skellefteå tvingdes Jörgen Jönsson av isen. Det är den envisa ryggskadan som fortsätter att gäcka Färjestadveteranen. Nu kan hockeykarriären vara över.

Foto: FOTO: JIMMY WIXTRÖM
Jörgen Jönsson slutar.

Jörgen Jönsson gjorde comeback efter sina återkommande problem med ryggen i senaste hemmamatchen mot Frölunda. I hans andra match efter comebacken tog det stopp. Ryggen sa i från och Jörgen Jönsson kom aldrig till spel i den andra perioden.

Problem sen 2006

Det var 2006 som Jörgen Jönsson ådrog sig den ryggskada som har spolierat stora delar av den här säsongen. Jörgen har nyligen sagt att han kommer att ge hockeyn en chans fram till jul. Fågan är om Jönsson tvingas lägga av helt med ishockeyn.

– Som knäet och ryggen ser ut tillsammans tycker inte läkaren att det är så hälsosamt att spela ishockey, sa Jönsson till sportbladet.se i torsdags.

Även Nordström skadad

Som om inte Jörgen Jönssons ryggskada var tillräckliga bekymmer för Färjestad. I den tredje perioden mot Skellefteå tvingades även lagets andra stjärnveteran, Peter Nordström, att lämna isen på grund av skada. Nordström, som även han nyligen gjort comeback efter skada, haltade av isen efter en smäll mot ljumsken.