Grisigt för Timrå – Ledin & Jämtin tillsammans igen

Duon bildar kedja med Davidsson

HOCKEY

Andreas Jämtin gör comeback i HV71 – då paras han ihop med förre radarpartnern Per Ledin.

De båda gnuggarna får gentlemannen Johan Davidsson som center mellan sig.

– Det blir kanon för mig. Jag vet deras rörelsemönster på isen och vi kan nog uträtta bra saker tillsammans, säger Jämtin till Jnytt.

Andreas Jämtin blev klar för HV71 redan den 26 oktober, men debuterar inte förrän i morgon mot Timrå på grund av skada och sedan landslagsuppehåll.

När han nu äntligen få visa upp sig för HV-publiken paras Jämtin ihop med polaren Per Ledin.

– Andreas är en energikick som kommer in i laget. Det ska bli kul att se honom nu när han är frisk och fräsch. Samtidigt är det en långsiktig värvning eftersom han inte spelat matcher på ett tag, säger Ulf Dahlén till Hv71:s hemsida.

– Det ska bara bli kul. "Ledda" är en bra spelare och samtidigt blir det jättekul att spela med Johan igen. Johan är en fantastisk spelare och jag har följt båda i alla matcher jag sett. De har ett bra driv i skridskoåkningen, säger Jämtin till Jnytt.

Fasth skadad

Daniel Fernholm, som missade landslagsturneringen på grund en skada, är tillbaka i spel, liksom Johan Lindström, som varit borta en längre tid.

Jesper Thörnberg är tillbaka efter utlåningen till Södertälje, där han producerade sex poäng (3+3) på 16 matcher.

Negativt för HV: Jesper Fasth skadade sig under landslagsuppdraget.
– Jag har inte fått någon slutgiltig rapport än, men det var inte så allvarligt. Han missar ett antal matcher, säger Ulf Dahlén till HV:s hemsida.

Oscar Sundh har fortfarande ett tag kvar till comeback efter hjärnskakningen.

ARTIKELN HANDLAR OM