Malmö intresserade av Brunnström

Fabian Brunnström kan vara på väg bort

HOCKEY

Leksand förstärkte i går truppen med Patrick Cehlin. Nu kan i stället en annan stjärna försvinna, nämligen Fabian Brunnström som intresserar Malmö.

– Vi är intresserade, säger sportchefen Patrik Sylvegård.

Under måndagen värvade Leksand Patrick Cehlin från Nashvilles organisation. Nu har klubben fyllt sin forwardskvot på 16 spelare och nu kan en stjärna offras. Den spelare som kan försvinna är Fabian Brunnström, 29, enligt Dalarnas tidning. De som ska vara intresserade av att värva honom? Allsvenskans serieledare Malmö.

– Vi är intresserade, säger sportchefen Patrik Sylvegård.

Spelat fyra säsonger i Nordamerika

Malmö kan nu bli Fabian Brunnströms fjärde svenska klubb. Han slog igenom i Färjestad säsongen 2007/2008 innan det blev fyra säsonger borta i Nordamerika där han aldrig lyckades fullt ut.

När han kom tillbaka till Sverige igen blev det till Frölunda där det bara blev en hel säsong, 2012/2013. Efter det bar det iväg till Leksand i inledningen av förra säsongen och nu kan det alltså bli Malmö.

– Vi hörde om det här i går. Några av våra killar hörde av sig till Fabian, men han visste ingenting då. Han skulle vara kvar i Leksand. Men, det är möjligt att Leksand inte kommunicerat vad de vill, säger Patrik Sylvegård.

ARTIKELN HANDLAR OM