Henke: Jag har inte fattat något beslut

Tyst om fotbollskarriären

Foto: Bildbyrån
SPORTBLADET

Ännu inget svar om fotbollsframtiden.

Men innebandykarriären fortsätter.

Åtminstone en match till.

– Jag har inte fattat något beslut. Det närmast nu är Varberg hemma den 26, säger Henrik Larsson om framtiden till TV4 Sport.

Det började lite trevande, men Henrik Larsson satsar helt klart på sin innebandykarriär. I dag spelade han från start i förstakedjan och var också den som avgjorde matchen. Helt klart är att Henrik Larsson för tillfället har väldigt kul som innebandyspelare.

– Jag tycker att det är roligt, det hade varit omöjligt att göra det annars när man är 37 år gammal. att hålla på såhär. Sitta i i fem sex timmar i en buss upp till Västerås. en måndag dagar innan julafton. Det hade inte gått. Så jag tycker att det är kul och det är som med allt annat man gör. Om man har roligt så underlättar det, säger han till TV4 Sport.

inte landslaget

Han inser dock sina begränsningar. På frågan om nästa steg är innebandylandslaget skrattar Larsson till svar.

– Du har ju humor. Nej, där har jag ingenting att hämta.

Svaret dröjer

Det de flesta frågar sig nu är dock vad som kommer att hända med Larssons fotbollskarriär. Om det blir en fortsättning i landslaget, i Helsingborg, utomlands och så vidare. Henke har dock inga svar att ge.

– Jag har ju inte fattat något beslut. För mig nu närmast är ju Varberg hemma, den 26.Den dag jag fattar några beslut kommer jag först och främst att meddela de som ska höra det först. Då kommer väl alla få reda på det, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM