Firade mål med en nakenbild på Instagram

SPORTBLADET

Det har funnits en del klassiska målfirande genom idrottshistorien.

När Lukas Harnesk spräckte målnollan bjöd han på en oväntad bild.

– Jag tänkte bara lägga ut den och hon sa att jag var tvungen att ”blurra” lite grand runt rumpan, säger Dalen-spelaren till vk.se.

Inte ett SSL-mål fram till igår. Men 10-3-vinsten mot Granlo fick Lukas Harnesk äntligen jubla efter att ha hittat 8-3-målet.

Han firade med en minst sagt oväntad bild.

Harnesk hade lovat sina lagkamrater att han skulle lägga ut en nakenbild på Instagram om han blev målskytten. Han höll sitt ord.

Ser Edholms ansikte

– Halva säsongen hade gått och jag hade skjutit ett skott på mål så chansen att jag skulle göra ett mål blev mindre och mindre så jag sa till grabbarna att gör jag mål så lägger jag upp den, säger Dalenbacken.

På bilden ser man Harnesk liggande på golvet med lagkamraten Fredrik Edholm i förgrunden.

– Det är tagen för ett par månader sen när jag och Edholm och Måns (Parsjö-Tegnér, målvakt) bastade. Det var inget förberett eller så, säger Harnesk till vk.se.

”Blurra lite grand”

Hans sambo, Iksu-spelaren Camilla Lundin, har kommit med tips för att inte visa för mycket naket på bilden.

– Jag tänkte bara lägga ut den och hon sa att jag var tvungen att ”blurra” lite grand runt rumpan, nu är allt fokus på Edholms ansikte. Det var hon som tyckte att jag skulle göra det och det är hennes förtjänst. Jag tycker bara att det var en kul grej, säger Harnesk.

ARTIKELN HANDLAR OM