Sportbladet sänder Rumble of the Kings

”Det är en happening över hela världen”

SPORTBLADET

För första gången någonsin ska Sportbladet direktsända en av världens största kampsportsgalor, Rumble of the Kings, direkt från hovet i Stockholm.

– Kvällstidning och fighting har alltid hört ihop så är det, så det känns jättebra, säger Paolo Roberto, promotor för Rumble of the Kings.

Lördagen 26 november intas Hovet i Stockholm av drygt 8 000 kampsportsentusiaster för att följa en av världens största galor. För alla som inte har möjlighet att ta sig till arena kommer man kunna se den spännande upplösningen av galan direkt på Sportbladet.se.

– Vi är ett event som går på TV i hela världen, förra galan visades i 52 länder. Huvudmatchen då var Jörgen Kruth mot Bob Sapp, det var det mest betittade klippet på hela youtube de följande tre dagarna. Så det är en happening över hela världen. Folk är intresserade och det är roligt att Aftonbladet vill ta steget och visa det folk vill ha, säger Paolo Roberto.

”Bästa fightcardet någonsin”

Galan börjar 19:00 på lördag med bland annat en nordisk fyrmanna turnering i mma. Sportbladet direktsänder andra halvan av galan med start 21:00 där bland annat supermatchen mellan Artur Kyshenko och Yodsinklae Fairtex.

– Fightcardet är det bästa någonsin. Bara att kunna säga att vi har världens bästa mellanviktsfight för året är galet.

Att intresset för kampsport är enorm stort är inget som gått Aftonbladet förbi.

– Vi känner absolut av det ökande intresset för kampsport, och det är oerhört spännande att få erbjuda en riktigt bra gala till vår tittare på nätet. , säger Jakob Andersson chef Sportbladet TV.

FAKTA

RUMBLE OF THE KINGS - 26 NOVEMBER

Så sänder Sportbladet:

Sportbladet sänder galan på lördag kväll. Sändningen börjar strax efter klockan 21 och då sänder vi live från galans tyngsta matcher.

De matcher som gått tidigare under kvällen eftersänder vi efter att live-sändingen är över.

Så ser du galan:

Antingen köper du biljetter för att se galan på plats via http://www.rumbleofthekings.com/.

Eller så ser du den här på Sportbladet genom att köpa sändningen som bara kostar 89 kronor.

Det kommer att gå att köpa biljetter från och med i morgon, onsdag, 23 november.