Johnsons hemliga uppladdning inför supermatchen

Badar bastu klockan tre på natten

SPORTBLADET

Här är bilderna som avslöjar Anthony Johnsons hemliga uppladdning inför fighten med "The Mauler".

Avskilda träningspass i gymmet på ett lyxhotell mitt i Stockholm.

Och bastubad mitt i natten.

Natten till söndag smäller det.

Klockan 03.30 kliver Alexander "The Mauler" Gustafsson in i ringen på hemmaplan i Tele2 Arena. För motståndet står Anthony Johnson, i potten ligger en titelmatch mot giganten Jon Jones.

Den svenske MMA-stjärnan säger sig vara i sitt livs form – och uppladdningen inför jättefighten har varit stenhård. För att ha bäst möjliga förutsättningar att prestera inför nattmanglingen har Alexander Gustafsson vänt på dygnet och tränat samma tid som matchen går av stapeln.

Bor intill Slussen

Det har också Anthony Johnson.

Den 30-årige amerikanen och hans stab har under dagarna i Stockholm bott på flådiga Hilton Hotell vid Slussen, bara några stenkast från Gamla Stan. Hotellet har fyra stjärnor, två restauranger och en gymavdelning som är fri för gästerna att nyttja.

Enligt uppgift till Sportbladet har Anthony Johnson spenderat mycket tid i just det gymmet. Han och teamet har använt gruppträningssalen flitigt och dessutom lånat en av massagebänkarna.

– Johnson såg samlad och fokuserad ut när han gick genom gymmet till gruppsalen där hans crew tränade avskilt, säger en källa till Sportbladet.

Bastubad två nätter i rad

Två nätter i rad – natten till torsdag och natten till fredag – har de dessutom bett om att få tillgång till bastun. Tiden de bokat: 03.00 – alltså mitt i natten.

Sportbladet har varit i kontakt med både hotellet och gympersonalen, som inte vill uttala sig.

ARTIKELN HANDLAR OM