Jones hämnades på ”The Mauler”

Svarade med samma medicin mot svensken

SPORTBLADET

Alexander Gustafsson hade inte ens hunnit torka tårarna från förlusten mot Anthony Johnson i natt innan mästaren Jon Jones slog tillbaka.

”Inte imponerad Alex”, skrev UFC-stjärnan på twitter.

I början av januari vann Jon Jones efter domslut mot Daniel Cormier i det som kunde ses som en av två "semifinaler" i UFC:s lätta tungviktsklass. Snabbt efter matchen gick Alexander Gustafsson ut på sin facebook-sida och skrev att han inte var imponerad av amerikanens prestation. Ett kaxigt utspel som ”Mauler” nu efter den andra "semifinalen" i natt verkar ha fått äta upp.

Lika snabbt som svenskens dröm om en ny titelchans dog inför 30 000 fans på Tele2 Arena redan i första ronden – kom Jones replik. ”Bones” Jones twittrade orden "Inte imponerad Alex”, men ska kort därefter ha raderat sitt inlägg.

Johnson: ”Jones har större problem”

Gustafssons motståndare visade dock större sympati för svensken som föll i gråt mot sin tränares axel efter den blytunga förlusten.

– När någon ligger ner vill alla trampa på dig, i stället för att hjälpa dig upp, det är därför jag tycker världen är knasig, sa ”Rumble” Johnson på presskonferensen.

– Jones har större problem att oroa sig för än Alex, avslutade han och syftade (förutom på sig själv och en kommande titelfajt) förmodligen på stjärnans kokainskandal som fick honom inlagd på behandlingshem.

I stället för ”Mauler” blir det nu Johnson som väntas få en chans mot Jones att göra upp om mästarbältet senare i år.

ARTIKELN HANDLAR OM