Här kan du snacka om dålig stämning

Begär skydd efter absurda anklagelserna

SPORTBLADET

Snacka om dålig stämning...

I en stämningsansökan anklagas UFC-stjärnan Ronda Rousey för att vara man, ha köpt steroider av Barry Bonds, haft en kärleksaffär med Alex Rodriguez och vara dotter till Ron Jeremy.

Ronda Rousey är världens mest berömda aktiva kvinnliga fajter trots förlusten mot Holly Holm den 15 november. Rousey knockades då tidigt i den andra ronden i hennes första MMA-förlust genom karriären efter att ha försvarat sin titel fem raka gånger.

”Kommer tysta mig”

Nu kommer nästa knockout-försök mot Rousey – fast den här blir förmodligen betydligt lättare att parera.

I en fullständigt absurd, och handskriven, stämningsansökan mot Rousey och UFC begär en G.B. White domstolen i Florida om besöksförbud för fajter-stjärnan. Detta då White fruktar att 28-åringen annars kommer söka upp honom och använda sina ”kickboxnings-färdigheter och judo-sparkar mot mitt huvud för att tysta mig från att gola om Rouseys bedrägeri, lögner och manipulation”.

”Köpt steroider av baseball-stjärnan”

Så var är det då domstolen i Florida nu ska avgöra om Rousey ljugit om? Jo, G.B. White påstår sig, enligt sajten bloodyelbow.com, ha bevis för att stjärnan är en man, har använt sina prispengar för att i Jacksonville göra en penisförstoring, köpt steroider från dopningsmisstänkte baseball-stjärnan Barry Bonds som hon använt innan fajter, haft en hemlig relation med baseball-legendaren Alex Rodriguez och gjort en sexuell film tillsammans med UFC-kollegan Jon Jones.

Men White nöjer sig inte där. Enligt stämningsansökan ska Rouseys egentliga namn vara ”Ron Rousey” eller ”Ronald Rousey” och hennes riktiga pappa porrstjärnan Ron Jeremy. G.B. White påstår sig ha både födelseattester och videfilmer för att stärka sina påståenden och begär nu alltså fysiskt skydd mot Ronda Rousey.

Det får bedömas som osannolikt att domstolen i Florida ens kommer behandla stämningen.

ARTIKELN HANDLAR OM