Floskeltoppen 13/9

SPORTBLADET

1. ”I mina ögon är DN Sveriges viktigaste tidning och det är med stor ödmjukhet jag tar på mig detta.”

Gunilla Herlitz, ny chefredaktör, Dagens Nyheter, avd Ödmjukhet var ordet, sa Bull.

2. "Söderling kissar förstaserven och slår sedan ut."

Expressen.se Live-rapportering Söderling-Federer, avd Håll tangenterna i styr.

3, "Så tar vi oss till VM - Sportbladet reder ut förutsättningarna! Skulle Ungern vinna krävs att antingen Ungern eller Portugal tar poäng av dem i någon av de två sista matcherna."

Daniel Grefve , Sportbladet, avd Reda ut, sa Bull.

4. ”Vi vill att de ska komma hit så vi kan förgöra dem. Om de blir häktade på sannolika skäl så kan vi begära dem utlämnade från Estland.”

Börje Strömberg, polis, enligt Aftonbladet, om mordet på oljemiljonären i Fagersta, avd Nu börjar verkligen polisen ta i med hårdhandskarna!

5. ”Det finns för och nackdelar med det. Idrottsområdet där håller svensk världsklass. Samtidigt är det ett attraktivt bostadsområde.”

Morgan Hjalmarsson (fp) , kommunalråd, Borås, om området där Elfsborgs nya 33-miljoners träningsanläggning ska ligga, avd Svensk världsklass...?

6. "Mål inför säsongen? Ja, först ska jag ta SM-guld och sen ska vi gå långt i slutspelet!"

Dragan Umicevic intervjuas i FBK-kanalen av Jörgen Jönsson, avd Man lär sig inte så mycket sånt i SSK va?

7. ”Undrar om Tre Kronors matrerialare "Pudding" Weiderståhl är extra frikostig med mazzariner och skridskoslipning mot Andreas Falk och Sanny Lindström? "Pudding" är nämligen ihop med Andreas moster och Sannys mamma och "Puddings" ex är dagmammor tillsammans.”

Tomas Ros, bloggare, avd Är Pudding biggamist?

8. ”Våra fiender är påhittiga och fulla av resurser, och det är vi också. De slutar aldrig att tänka ut nya sätt att skada vårt land och vårt folk, och det gör inte vi heller.”

George Bush, augusti 2004, om hoten mot USA