Floskeltoppen 4/4

SPORTBLADET

”Mannen i Helsingborg, som spelat samma siffror på Lotto i sex år, har fru och två barn som flyttat hemifrån. Den spontana planen för vad pengarna ska gå till är given.”

Dagens Industri, avd Tror frun flyttar tillbaka nu?

”Brandmästaren i Arvika sjukskriven, brände ut sig!”

Värmlands Folkblad, avd Yrkesskada?

”Det finns de som har sagt att Demichelis inte skulle starta och de har fått mer kött på kvarnen.”

Sladjan Osmanagic, Viasat, Champion Leauge, när Martin Demicheli kom sent in i en situation och sparkade ner Nani, avd Vatten på benen?

”Han har missat de senaste matcherna och Linköpings klubbledning uppger skada på ”lower body”. Vilket tyder på att det är en skada på överkroppen.”

Sportbladet, onlinerapportering om att backen Robin Persson inte tränade med laget. avd Vad kallas då den del där fötterna sitter?

”Per-Anders Gråbergs ritt Timely Jazz bräckte ner och bröt benet när det återstod 800 meter av UAE Derby ($2.000.000) och föll som en sten genom fältet.”

Claes Freidenvall, Travrondens chefredaktör, avd Koll på flosklerna.

”Då är Metro Bostad något för dig som kommer i brevlådan varje söndag”

Reklamjingel, radio, avd Porrtidning?

”Kontinentens största problembarn heter Storbritannien ”

Aftonbladet.se, rubrik om Storbritanniens ekonomiska problem, avd Räknar redaktörerna Storbritannien som en del av kontinenten på grund av tunneln under Engelska kanalen?

Vägverket, Uppsala, avd Hur tänkte de som satte upp dessa skyltar?

Tack till: Mikael Abrahamson, Lennart Wik, Per Bengtsson, Pierre Erixon, Mikael Johansson, Bollstanäs-Micke, Niclas Wahlberg, Micke Nybrink, Leif Andersson, Mats J Larson, Olle Lindberg m fl.