Floskeltoppen 3/4

”40 procent inklusive mig och biträdande chefredaktören Per-Anders Broberg.”

SPORTBLADET

Thomas Mattsson, chefredaktör, GT/Expressen, svarar på frågan ”Hur stor andel kvinnor har ni i redaktionsledningen?” avd TM och PAB är kvinnor – eller?

”Åslund visade kyla och tryckte in picken intill Viktor Fasths högra stolpe.”

Axel Pileby och Victor Melander, GT/Expressen, AIK-FBK, avd För många skribenter – för små tangenter?

”Christopher Telo – Talang som klubben tror mycket på, men kommer få hård konkurrens av flera rutinerade nyförvärv i Norrköping. Det lär bli bänken i år.”

GT/Expressen, allsvenska bilagan, avd Tror de verkligen så mycket på honom då, om det bara blir bänken?

”Får skjuts av apoteksjätte”

DN, ekonomi, avd Vad är det de vill åt; är det ullen eller lammköttet eller har de nya privata apoteks­bolagen breddat sitt utbud?

”I övrigt innehöll den svenska start­elvan få svenskar.”

Patrik Sjögren, Sportbladet, om svenska laget mot Moldavien, avd Etnisk rensning?

”Riki Cakic – Ung talang som redan vid sju års ålder spelade i Sylvia. Gick till IFK Norrköping vid 16-års ålder och väntas utvecklas mer i år.”

GT/Expressen, allsvenska bilagan, avd Spelade han i Sylvias P7 lag eller i A-Laget , spelade han i A-Laget håller jag med om att han är en jättetalang, men spelade han i P7 så är det inte lika hot stuff.

”Jag tror att det är någon som kommer från ingenstans. Det kan komma in någon junior som ingen har hört talas om som gör jättebra ifrån sig.”

Thomas Wernerson, SVT, om vem han tror får sitt genombrott i årets superetta, avd Är det inte just det som är ett genombrott – det blir inte Markus Lantz, alltså?

”Just nu är matchen lika oföretagsam som en ko på eftermiddagen, en mulen dag i Småland…”

Christian Olsson, Radiosporten, Sverige–Moldavien, avd Dessvärre hade han rätt.

Tack till:  Anders Forsberg, Bengt Abrahamsson, Lasse Alberthson, Rolph Ericson, Christian Aronsson från Alingsås, S-A, Anders Rydén m fl