Här är de som utmanar Kenny om mästerskapet

SPORTBLADET

Efter 12 av de totalt 21 deltävlingar som ska köras i Cartmästerskapet har Kenny Bräck tack vare segern i natt nu ryckt åt sig en totalledning på 22 poäng.

Här är poängställningen – och hans fyra främsta utmanare om den åtråvärda titeln:

En vinnare igen.

1. Kenny Bräck 104

Kommentar: Kenny Bräck är tillbaks som vinnare igen. En längre tid med mindre bra resultat har inte fått honom att tappa självförtroendet. Han går från klarhet till klarhet.

2. Helio Castroneves 82

Kommentar: Brasilianaren, Spindelmannen kallad, tog tillbaka sin andraplats totalt och har hittat formen igen. Har en tendens att köra bra när Kenny Bräck gör det.

3. Dario Franchitti 81

Kommentar: Skotten gör sin tredje säsong i cartserien. Förra året var han långt ifrån den form han visat upp i år. Har rutin och kapacitet att ta upp kampen mot Bräck.

4. Michael Andretti 73

Kommentar: Den största stjärnan av dem alla. Amerikanen har blivit invald i cartseriens Hall of fame både 1999 och 2000. Är kanske inte lika motiverad som förut. Men Andretti kan inte räknas bort.

5. Gil de Ferran 72

Kommentar: Har en lång meritlista. Brasilianaren tillhör den kategori av förare som aldrig går att räkna bort. Har inte gett upp kampen om mästerskapet.

ARTIKELN HANDLAR OM