Stjärnan: Mitt ex är en lönnmördare

”Jag har levt med henne och sett det med egna ögon”

1 av 5
Driscoll anlände till rätten vid en tidigare förhandling. Foto: TT
SPORTBLADET

Patricia Driscoll har tagit ex-pojkvännen, tillika Nascar-stjärnan, Kurt Busch inför rätta och vill få igenom ett besökförbud.

Hon anklagar honom för misshandel.

I förhör tog rättsprocessen en bisarr vändning när Busch hävdade att Driscoll är en internationell lönnmördare.

Foto: AP

Nascar-stjärnan Kurt Busch står åtalad för misshandel av sin ex-flickvän Patricia Driscoll och rättegången inleddes denna vecka. Driscoll hävdar att Busch överfallit henne en vecka efter parets separation.

Rättegången har nu tagit en bisarr vändning då Busch vittnat om att han tror sin ex-flickvän vara en internationell lönnmördare som reser jorden runt på uppdrag att döda människor.

– Alla kan få berätta för mig att jag är galen, men jag har levt med henne och sett det med egna ögon, sa Busch enligt nyhetsbyrån AP när han förhördes av sin försvarsadvokat Rusty Hardin.

”Kom hem blodig”

Driscoll menar i sin tur att anklagelserna är ”komiska” och hävdar att han tagit dem ”rakt ur ett filmmanus” som hon arbetat på över åtta år och som han korrekturläst.

Men Busch står på sig. I förhöret hävdade han enligt AP att Driscoll varit på uppdrag i Centralamerika, Sydamerika och Afrika. Han berättade om en resa paret gjorde till El Paso då Driscoll ska ha lämnat hotellet i kamouflagekläder och sedan återvänt i regnjacka över en aftonklänning täckt i blod.

Busch hävdar att flickvännen en dag tidigare erkänt att hon är en lönnmördare som dödar folk för pengar och visat honom bilder på kroppar med skotthål i.

”Äger Washington”

Michael Doncheff, tidigare assistent till paret, kom med liknande anklagelser mot kvinnan förra månaden. Enligt honom ska Driscoll ha berättat att ”Jag fäller utländska regeringar. Jag äger Washington”.

Varken Driscoll eller hennes advokat förnekade anklagelserna under förhören men i en telefonintervju med AP dementerar hon att hon skulle vara en lönnmördare.

– Dessa uttalanden om att jag skulle vara en tränad mördare är löjliga och endast ett försök att förstöra min trovärdighet. Jag finner det intressant att vissa av de galna påståendena kommer rakt ur ett filmmanus jag jobbat på i åtta år, säger Driscoll som söker besöksförbud för ex-pojkvännen.

Domstolens beslut väntas senare denna månad.

ARTIKELN HANDLAR OM