Vill ”flytta in” hos Robbie Williams

Jenson Button har lagt bud på jättehuset med egen racerbana

1700-talshuset Compton-Basset-House i Calne innehåller bland annat sju sovrum. Dessutom finns helikopterplatta och en liten racerbana på tomten. Jenson Button och hans flickvän bjuder nu på huset som i dag ägs av popstjärnan Robbie Williams. FOTO: ALPHA PRESS
SPORTBLADET

Jenson Button vill flytta.

Till Robbie Williams hus.

Har flyttplaner Jenson Button och hans flickvän Jessica Michibata letar hus i England. FOTO: AP

Den brittiske F1-världsmästaren har lagt ett bud på popstjärnans engelska Compton-Bassett-House i Calne, Wiltshire.

Världsmästaren bjuder ungefär 66 miljoner kronor för huset skriver motorsporttotal. Huvudbyggnaden som anlades år 1700 och har sju sovrum och där Jenson och hans flickvän Jessica Michibata får var sitt badrum, i hennes går det en japansk bro in i duschen och det är tänkt att det ska kunna simma fiskar i vattnet under den...

Helikopterplatta – och racerbana

Dessutom finns det en landningsplats för en helikopter, en tennisbana, en liten racerbana, en relaxavdelning och en swimmingpool.

Robbie Williams betalade ytterligare runt 18 miljoner kronor när han köpte huset för ungefär ett år sedan men nu vill hans flickvän Ayda Field flytta hem till Kalifornien, skriver Bild am Sonntag.

Jenson Button däremot har redan en lägenhet i Monaco, en i London och ett hus i Bahrain, men eftersom hans nya kontrakt med McLaren ger honom 210 miljoner kronor under tre år har han råd att flytta.

ARTIKELN HANDLAR OM