Red Bull gör bilen ännu bättre

Kommer med uppdateringar till Barcelona

Foto: Foto: GETTY IMAGES
Red Bull vill fortsätta vinna.
SPORTBLADET

Fyra poles.

Tre segrar.

Nu tar Red Bull nästa steg:

– Vi har med oss nya delar till Barcelona, säger Adrian Newey.

Han är mannen, designern bakom den bil som vann VM förra året och han är också hjärnan bakom den bil som dominerat årets säsong. Adrian Newey är hjärnan bakom Red Bulls framgångar och lagom till det andra loppet i Barcelona så kommer Red Bull med nyheter.

Står rustade

– Vi har med oss nya delar till Barcelona, säger Newey till Motorsportmagazin och hans stallchef Christian Horner fyller i:

– Förhoppningsvis kan vi bygga vidare på det vi hade i Istanbul och under de första loppen men det blir tufft. Många stall kommer med uppdateringar och jag hoppa att vi är bra rustade. Självklart hat vi något med oss, vi vill ju komma med något nytt till varje race, säger britten.

– Jag kan inte gå in på detaljer, men det handlar om aerodynamiken. Inom det området har de flesta teamen uppdateringar.

Fortsätter arbeta hårt

Men även Ferrari, som var trea tack vare Fernando Alonsos uppkörning i Turkiet, McLaren och Mercedes kommer med uppdateringar.

– Jag ser verkligen fram emot Barcelona, säger Mercedes Nico Rosberg i ett uttalande.

– Vi kommer att ha flera nyheter på bilen och et är spännande att se hur de fungerar. Vi var bra där under testerna och jag hoppas verkligen att vi kan få till ett bra resultat.

Därför har Red Bulls designchef svårt att riktigt veta om teamet kommer att fortsätta dominera på samma sätt.

– Det är omöjligt att veta, men vi ser i alla fall fram emot nästa lopp, säger han.

– Och vi måste fortsätta att arbeta hårt.

ARTIKELN HANDLAR OM