Vonn om ryktena – efter filmen med Hamilton

SPORTBLADET

En skidtur mellan två av idrottsvärldens största stjärnor – sen startade ryktena.

Nu svarar Lindsey Vonn.

– Jag och Lewis är verkligen bara riktigt bra vänner.

Den trefaldige F1-världsmästaren Lewis Hamilton var länge tillsammans med sångerskan Nicole Scherzinger, men det senaste året har han kopplats ihop med så väl Rihanna som modellen  och TV-personligheten Kendall Jenner. Nu visar han upp sig på en video tillsammans med ännu en framgångsrik tjej.

– Jag råkar vara ute och åka skidor med världens bästa skidåkare, säger Hamilton i filmen som finns på snapchat.

Hamilton äger ett hus i Colorado och har han lagt ut bilder på när han och Lindsey Vonn åker skidor tillsammans i Beaver Creek.

– Han försöker hålla jämn fart med mig på en snowboard, skrattar Vonn i samma klipp.

”Härligt”

Vonn har vunnit den totala världscupen fyra gånger, hon har två VM-titlar och ett OS-guld, nu är hon tillbaka på touren igen efter en svår knäskada.

– Vi är verkligen bara riktigt bra vänner, mer är det inte, säger Vonn till österrikiska Kurier i samband med tävlingarna i Zauchensee.

– Han bor runt hörnet i Beaver Creek och med andra ord var det enkelt att dra ut i backen tillsammans.

Britten har just nu semester mellan två säsonger och bor då i sitt hus i USA och Vonn tillbringade också ett par dagar på hemmaplan innan helgens tävlingar i Österrike.

– Det var härligt, jag hade tid att vara med mina hundar och träffa mina vänner. Det var precis det jag behövde och jag njöt verkligen av det, säger Vonn.

– För att vara en snowboardåkare var han riktigt snabb.

Lindsey Vonn var tidigare tillsammans med golfspelaren Tiger Woods, men paret  bröt upp under 2015. I somras besökte hon F1-loppet på Silverstone, Storbritanniens GP, och även där fastnade hon på bild tillsammans med Lewis Hamilton.

ARTIKELN HANDLAR OM