Motorsportboss torterad till döds

Dog under sadistisk sexakt

SPORTBLADET

Robin Mortimer, ägare av motorsportstallet RPM Motorsport team, torterades till döds under en sexakt med en kvinna som kallar sig ”Europas mest perversa dominatrix”.

58-åringen kollapsade i duschen under akten och två kvinnor sitter nu anhållna misstänka för misshandel med dödlig utgång, skriver belgisk och brittisk media.

Robin Mortimer hittades död i en villa i närheten av Brecht på tisdagen. Enligt belgiska Het Nieuwsblad dog motorsportprofilen under en sadistisk sexakt som spårade ur.

Två kvinnor anhållna

Villan tillhör en 46-årig kvinna kallad ”Europas mest perversa dominatrix”. Hon sitter nu, tillsammans med en 37-årig kollega, anhållen misstänkt för misshandel med dödlig utgång, utan intention att döda.

Mortimer ska ha kollapsat i duschen under sexakten. Kvinnorna efter ringde ambulans men 58-åringens liv gick inte att rädda. Enligt åklagaren i Antwerpen kan Mortimer ha dött på grund av intag av lustgas, som enligt tidningen används som bedövningsmedel för att förlänga sadistiska sexakter.

Skulle se sin son tävla

– Resultatet av obduktionen kommer att bli klart inom de närmaste dagarna, säger en talesman för polisen i Antwerpen till den belgiska tidningen.

Mortimer var på väg till Spa-banan i Belgien för att se sin son Alex tävla.

ARTIKELN HANDLAR OM