”Vi ville bara släppa loss!”

Handbollshjältarna firade
silvret in på småtimmarna

1 av 5 | Foto: STEFAN JERREVÅNG
FESTPRISSAR Silverfirandet avslutades på restaurangen F12 där flera valde att stanna in på småtimmarna. Tobias Karlsson, Jonas Larholm och Johan Sjöstrand njöt av firandet.
SPORTBLADET

En tidig morgon stoppade inte handbollsherrarna.

Silvermedaljörerna kom i gång och festade långt in på småtimmarna i Stockholm.

– Man vill ut och bara släppa loss och släppa på tyglarna, säger Jonas Larholm till Sportbladet.

Efter ett långt OS-äventyr var herrlandslaget i handboll slitna när de kom till Sverige igen. Efter hyllningar på Arlanda, en segermarsch genom stockholm var de ännu tröttare.

Men timmarna inne på Scandic Grand Central där handbollshjältarna festade med vänner, bekanta och kändisar som Malin Baryard och Lars WInnerbäck, gjorde susen för feststämningen.

”Ätit, druckit, ätit...”

– Det var fantastiskt bra. Vi har varit med nära och kära. Ätit, druckit, ätit, druckit och haft skoj ihop. Sen har vi också visat en film. Jag och Niclas Ekberg har filmat hela resan genom OS och den fick alla se i kväll. Det gav en bra inblick i hur vi lever och hur dagarna var, säger Jonas Källman.

Kvart över tolv gick flera av spelarna med respektive att gå vidare på nattklubb och då var det glada miner och skratt.

– Vi har börjat komma uppåt igen nu. Jag var trött innan men har sovit lite så nu orkar vi, säger Källman som lyckats få med sig ballonger från dekorationen inne på hotellet ut på gatan.

Lånade kameran

Landslagskaptenen Tobias Karlsson passade då på att föreviga Källman med ballongerna och ”gjorde en Bolt” när han lånade kameran av Sportbladets fotograf, Stefan Jerrevång.

– Det blev ju riktigt bra, säger Källman när han får se bilderna efteråt.

Spelarna rörde sig till klubben F12 där festandet pågick långt in på natten. Många människor kom också fram och ville gratulera silvermedaljörerna, något som Jonas Larholm absolut inte hade något emot.

– Jag gillar att folk vågar komma fram, säger han mitt i ljudet av dunkande musik.

ARTIKELN HANDLAR OM

Sommar-OS