”Zachrisson har inte börjat urstarkt i OS”

TV3:s kommentator stora snackisen under invigningen

Göran Zachrisson.
SPORTBLADET

Innan talades det om den maffiga showen som väntade, gay-ikonerna som fick plats på scenen och vem som skulle tända elden.

Under invigningen talade Sverige om en sak.

TV3:s Göran Zachrisson.

Viasat storsatsar när de nu tar över OS från SVT. Som kommentatorer till invigningen fick Anja Pärson, Ola Wenström och Göran Zachrisson chansen. Den senare var den som väckte reaktioner.

Schulman: Inte börjat urstarkt

Samtidigt som Ryssland bjöd upp till stor show på Fisjt Arena i Sotji så diskuterade Sverige Göran Zachrisson. I Sportbladets OS-live strömmade reaktionerna in liksom via mail till redaktionen. På Twitter trendade också ”Zachrisson” under invigningen.

Reaktionerna var dock blandade.

”Göran Zachrisson har inte börjat urstarkt i OS. Nyss sa han att tjejer inte kan hugga ved”, skrev medieprofilen Alex Schulman på Twitter.

”Snart kan jag inte stå ut med mer. Det skuttar grodor åt alla håll. Håll bara tyst, Zachrisson!”, skrev Mia Jacobs.

”Kalkon-tv”

”Zachrisson: 'Om man kan åstadkomma såna här föreställningar så är man ju inte helt bakom flötet.' Kalkon-tv.”, skrev Cecilia Axelsson.

”Göran Zachrisson känns som en tickande bomb som småpyser lite hela tiden. Men snart smäller det ordentligt & då lär han vara rökt”, skrev Mattias Karlsson.

Men det fanns också de som försvarade kommentatorn.

”Zachrisson som kommentator är en lisa för själen. Underbart med nån som inte bara säger det självklara och det bilden visar”, skrev Rolf Larsson.

”Var nu lite snäll. Zachrisson var suverän när han var yngre. alla blir vi gamla”, skrev Jonah Teppes.

ARTIKELN HANDLAR OM