Tribeca

Skön spelkänsla i hajfria vatten

1 av 2
Rudimentär lobby.
SPORTBLADET

Tribeca är ett lite annorlunda pokernätverk som vill främja community-känsla, service och bra stämning mer än hårdpoker och stora pengar. Nätverket består av en uppsjö av sajter där de flesta är mycket små.

Det finns fyra större sajter som har majoriteten av trafiken i nätverket; Victor Chandler, Golden Palace, Poker Daddy och Doyles Room.

Den första en bookmakersajt, den andra en casinosajt och de två sista rena pokersajter.

Mjukvara

Det första man möts av när man loggar in är en stor chattruta, villket väl är i enighet med nätverkets profil.

När man kommer till lobbyn med spelborden så är informationen rudimentär, utan flopprocenten vid borden. Det är ett medvetet val för att skydda nöjesspelarna mot alltför vildsinta hajattacker. Däremot kan man numera skriva noter om sina motståndare.

Borden har helt okej mjukvara med skön spelkänsla, men tyvärr kan man bara spela två åt gången.

Handhistorier lagras på din dator, men är inte kompatibla med Pokertracker.

Det finns en "lös" chattruta till bordet som man kan placera var man vill. Där kan man också kolla på sina motspelares profiler - om dom valt att skriva någon.

Spel

Bara Texas Hold’em och de båda Omaha-varianterna. Limitar från 0.05-0.10 upp till10-20 dollar. För vissa utvalda spelare finns möjligheten att spela ända upp till 150-300 dollar.

Spelare

Tribeca är bland de 10-15 största nätverken och har en hyggligt stor spelarbas där de flesta kommer från Europa. Golden Palace och Doyles Room är två av ett fåtal av sajterna som tillåter amerikanska spelare. På grund av nätverkets profil är det mesta av spelet koncentrerat till låga och medellimitar, och spelet är tämligen löst.

Turneringar

Tribeca har bra snurr på sina turneringar med mycket freerolls, sateliter, garanterade prissummor, med mera. Ofta har man fler turneringsspelare än cashgames-spelare.

Bonusar

Standardbonusar på 25% upp till 100 dollar. På Doyles Room kan man dock få 35% upp till 135 dollar (om man betalar med Neteller), 50% upp till 250 dollar eller en superbonus på 110% och 550 dollar om man har rätt bonuskod som tydligen ska kunna hittas i olika annonser. På de två högsta bonusarna får man också Doyle Brunsons bok Supersystem II på köpet.

Bonusarna sägs vara ganska tuffa att knäcka på lägre limitar.

Övrigt

Raken är ungefär som standard, max en eller tre dollar beroende på nivån. Ingen rake utan flop.

Man har ett poängsystem med så kallade action points som kan användas till exempelvis vissa turneringsinköp.

Kundsupport på de stora sajterna har mycket gott rykte, och det finns både telefon-, epost- och livesupport.

Ut- och inbetalningar som vanligt enklast med Neteller. Uttag till bank är möjligt och kreditkort till insättningsgränsen.

Totalt: 18

Tidigare sajter

Aftonbladet.se/Poker

ARTIKELN HANDLAR OM