Alla lär komma till Monte Carlo

SPORTBLADET

Nu är allting äntligen klart.

För första gången på länge så är det dags för alla oss tre WSOP-mästare i Team PokerStars att vara med i en och samma storturnering.

Förvisso var jag, Chris Moneymaker och Joe Hachem alla på plats på Bahamas för PCA i början av januari, men jag valde som bekant bort att spela eftersom jag inte är särskilt förtjust i WPT för tillfället.

Men, i Monte Carlo så är det som sagt dags igen. Vi är alla tre anmälda till EPT-finalen som förmodligen kommer att bli den största pokerturnering som någonsin hållits i Europa.

Det är vi mot Joes flyt

Det ska inte bara bli oerhört kul, det är också en hel del snack oss emellan om vem som kommer att lyckas bäst. Joe har ju haft grymt flyt på sistone medan jag och Chris hållit en lägre profil.

Nu är det dags att visa var skåpet ska stå.

Vem som kommer? De bästa

Samtidigt är det ingen lätt match att klara sig till finalbordet i EPT-finalen. Även om jag ännu inte sett några listor på vem som faktiskt är anmäld, så är det inte svårt att gissa sig till att prissumman kommer att locka de allra bästa att dyka upp.

Det är alltid mycket snack och rykten om att den och den kommer, vem som faktiskt dyker upp brukar alltid bli en överraskning men jag vågar nog lova att starkare startfält än i år tror jag nog inte Europa skådat.

Dortmund – flest hittills

Klart är i alla fall att den som vill ha chansen att komma med får snabba sig att anmäla sig. EPT-turneringarna har väl i stort sett alla sålt slut på fantastiskt kort tid.

Tydligen är till och med extrastoppet i Dortmund slutsåld redan och då ska man komma ihåg att extratävling eller ej, så är det den största EPT-tävlingen vad gäller deltagare hittills?

Vi ses i Monte Carlo.

Greg Raymer