Succé i Göteborg

Nu siktar Lina Olofsson på sponsorkontrakt

SPORTBLADET

Hon gjorde succé i Spring poker week i Göteborg. Nu siktar Lina Olofsson på att bli sponsrad som spelare.

– Hoppas att någon pokersajt inser att jag faktiskt kan spela poker och inte bara skriva och ger mig ett kontrakt, säger hon.

Aftonbladets pokerbloggare Lina Olofsson.

Fjärdeplatsen bland 220 startande i Spring poker week är inte den enda framgången på sistone för Lina Olofsson, vars pokerblogg ni kan läsa här på Aftonbladets pokersajt.

– Det går bra just nu, säger hon nöjt.

– Två säten till WSOP, en 22:a plats i SM på nätet och så fjärdeplatsen här...

Vann 99 000:–

En placering som gav henne 99 000 kronor. Men det kunde blivit mer.

– Jag spelade bra på finalbordet men hade otur. Jag förlorade två stora potter med KK mot AJ och sen med AK mot Q9. Det känns trist just nu att jag inte kom längre eftersom jag faktiskt ledde med fyra spelare kvar, säger Lina.

Björn Gustavsson vann tävlingen. Kring klockan ett natten mot måndag hade han slagit ut sista opponenten Brynja Sassoon, som blev bästa kvinna i tävlingen.

Så hittar du pokerbloggen

Tidigare artiklar om tävlingen nås genom länkarna intill. Bliand dem finns också en länk till Lina Olofssons pokerblogg här på Aftonbladet.se. I bloggen berättar hon bland annat om sin framgång i Spring poker week.

FAKTA

Vinnaren fick 382 800 kronor

Läs mer om vinnaren Björn Gustavsson, och de största prissummorna, genom att klicka på den översta länken ovan till höger.