Skapar reaktioner efter pokervinsten

Lina Olofsson: Antar att jag är för osvensk...

SPORTBLADET

Lina Olofssons triumf i Spring poker week skapar reaktioner i pokervärlden. De flesta är positiva medan en del av hennes andra bloggläsare är mer kritiska.

Lina Olofsson sticker ut hakan och skapar reaktioner från läsarna.

Så här skriver Lina Olofsson i sin blogg, som kan nås via Aftonbladets pokersajt.

”De flesta var positiva och gjorde mig glad. Andra inte. Tänk att folk kan bli så arga över vissa saker jag skriver. Antar att jag är för osvensk och säger precis vad jag tycker och tänker och får helt enkelt ta att jag i och med det gör folk upprörda.”

Visat att hon är bra

Aftonbladet berättade, efter Linas fjärdeplats i Spring poker week i Göteborg, att hon gärna ser fram emot mer sponsring i samband med turneringar.

Så här kommenterar hon det:

”Jag skulle inte säga nej om ett bra erbjudande dök upp (och det kanske det redan har...vem vet). Det låter på vissa kommentarer som att jag nu tror att jag är gud bara för några fina resultat så är inte fallet däremot har jag äntligen fått bevisa att jag kan spela poker, det har jag kunnat i flera år och har varit en plussande spelare. Jag skulle inte sluta blogga och följa turneringar heller bara för den sakens skull men självklart skulle jag gärna spela om jag fick chansen.

Andra tror att hon har fördel av att vara svensk blondin men det avfärdar Lina bestämt i sin artikel. Läs hennes kommentar till det påståendet genom att klicka på länken intill.

Där berättar Lina Olofsson även om hur hon brände cirka 30 000 kronor på mindre än fyra timmar efter att hon vunnit 99 000 i Spring poker week, bland annat på ett nytt TV-spel.

Försvarar sågning

Hon försvarar även sin sågning av motståndaren Brynja Sassoon vid finalbordet i samma tävling.

”Jag kommer aldrig att spara pengar på hög och att få bränna 30k på mindre än fyra timmar gjorde mig bra mycket gladare över fjärdeplatsen”, skriver hon bland annat i sin kommentar om detta.

ARTIKELN HANDLAR OM