Nu tävlar de i TV

Tre par gör upp

Foto: Lina Olofsson/PokerStars
Pokerpar Jennifer Tilly och Phil Laak.
SPORTBLADET

En ny omgång av pokerprogrammet Poker after dark sänds nu på TV.

”Den populära tv-showen har hittat ytterligare en twist. Denna gång är det på temat "Love at first raise" och showen kommer att innehålla tre av pokervärldens mest kända par”, skriver Lina Olofsson i sin pokerblogg.

I sin blogg berättar Lina Olofsson, under rubriken ”Kärlek i Poker After Dark”, om de nya avsnitten:

”De som kommer att ställa upp här är Jennifer Harman och hennes man Marco Traniello, David Benyamine och Erica Schoenberg samt paret Phil Laak och Jennifer Tilly.”

Berättar mer

När Aftonbladet.se kontaktar Lina berättar hon lite mer om programmet:

– Phil Laak och Jennifer Tilly som känns som det hetaste paret av de tre. Hon är skådis och har vunnit ett bracelet i WSOP (armband, som man får om man vinner en turnering, reds anm) och han som är fullkomligt galen och kallas för "the UNA-bomber" på grund av att han drar ner sin luvtröja och knappt syns bakom den när han spelar i viktiga potter.

Sex nya avsnitt

Den nya omgången av TV-serien – inspelad i april vid The South Point Hotel i Las Vegas – består av sex avsnitt, ett per vecka sänds. Det första avsnittet sändes natten mot onsdag.

– Poker After Dark visas på NBC, det vill säga inte i Sverige om man inte har den lokalen extra. Det är dock poppis att ladda hem pokershowen med datorn, säger Lina Olofsson.

Hennes blogg kan nås via länken i den vita boxen ovan till höger. Där kan det dyka upp information om hur det går i tävlingen, hur mycket som ligger i potten hennes kommentarer till programmen.

TV-serien går också att se på TV4 Sport, det som visas där är dock äldre avsnitt.