Ekwall vs Eriksson

Biljett till Madrids stortävling i potten

Patrick Ekwall mot Kjell Eriksson i rafflande pokerfajt.
SPORTBLADET

Radioprofilen Kjell Eriksson eller sportjournalisten Patrick Ekwall. En av dem skulle, via en heads up-match, ta sig till Unibet Open, som spelas i Madrid i helgen.

Det var upplagt för en ordentlig portion trash talk när Patrick Ekwall och den kaxige radioprataren Kjell Eriksson skulle göra upp i heads up.

Har kvalat

En biljett till Unibet Open i Madrid i stod på spel – en liveturnering med fler än 300 deltagare och över fyra miljoner kronor i prispengar. Det här var den andra kändisduellen av tre. I den första besegrade guldbaggevinnaren Emil Forselius programledaren Viktor Åkerblom Nilsson.

Kändisarna som spelar heads up har kvalificerat sig via en nätturnering på Unibets sajt. Heads up-matcherna spelas bäst av tre och går att se på Youtube.

”Ekwall kommer få det svårt”

Kjell Eriksson höll en hög svansföring inför matchen.

”Min dröm är att vinna mot sådana där fotbollsfanatiker. De var så hårda mot mig i högstadiet, fotbollskillarna i plugget. Ekwall kommer få det svårt och får snarare räkna med att hamna under en filt i Madrid. Jag är som tjuren Ferdinand. Jag är gosig, snäll och mysig, men ett litet tvåpar kan göra mig riktigt livsfarlig. Ekwall kommer att bli räddast av dem alla! Han kommer att slita sitt hår”, var några av kommentarerna från Kjell Eriksson innan matchen.

Kjell Eriksson ”en materialspelare”

Patrick Ekwall var mer försiktig i sina kommentarer.

”Jag är väldigt imponerad över hur Kjell kom in i lokalen med en egen mus. En materialspelare. Det känns definitivt som att jag ligger i ett kraftigt underläge”.

Och visst blev det dramatiskt. Drabbning avgjordes i tre matcher. Vill du veta hur det gick kan du antingen klicka på blålänken intill – eller kolla videoklippen på youtube.

Sista paret ut är Peter Swartling och Dilba Demirbag att göra allt för att överlista varandra i ett riktigt tungviktarmöte.

Den som vill veta hur det gick i deras heads up-möte kan se hela matchen i Youtube-klippen. Den som vill ”tjuvkolla” hur matchen gick kan klicka på blålänken nedan: ”Ekwall mot Eriksson – så gick det”.

FAKTA

Här kan du se heads-up-matchen:

Består av <rod>3</rod> delar.

Del 1: http://www.youtube.com/watch?v=HiGEi0zIzfg

Del 2: http://www.youtube.com/watch?v=Y3onz9W9aNA

Del 3: http://www.youtube.com/watch?v=e7BWpenOajo