Martin Lidberg talar ut om sin uppväxt och karriären

SPORTBLADET

Han vann succéprogrammet Let's Dance och är en framgångsrik affärsman. Och dessutom är han, inte minst, en av Sveriges bästa brottare genom tiderna. Martin Lidberg har, med andra ord, receptet för hur man blir framgångsrik.

Foto: Pokermagazine
Talar ut Martin Lidberg pryder omslaget på senaste numret av Pokermagazine.

I det nya numret av Poker Magazine berättar "Vinnarskallen" Martin Lidberg i en öppenhjärtlig intervju om hur man hittar vinnande mentalitet inom idrott, livet och poker.

– Slitvargarna, de där som kommer smygande bakifrån, vinner ofta i längden. Det är det jag försöker lära ut i dag. Att det viktigaste är att orka kämpa, att inte ge sig, säger Martin Lidberg.

Bra bluffare

Uppväxt som son till en av gambling-Sveriges största legender lärde sig Martin Lidberg mycket hemmavid.

– Pappa var helt hänsynslös. Det gjorde honom inte ett dugg om han förlorade stort ibland och just därför visste ingen när han superbluffade eller inte. Suveränt pokerfejs dessutom.

Skillnad i skafferiet

Martin Lidberg fortsätter:

– Eftersom han spelade så högt, märktes det också hemma i köket i Farsta. Hade det varit en god helg var skafferiet fullt. Annars var det inte lika fullt, berättar Lidberg i artikeln i senaste numret av Poker Magazine som precis har kommit ut.

Daniel Wallin, redaktionschef på Pokermagazine, berättar:

– Pappan kallas för ”Tavel-Tompa”. Han är känd i alla spelkretsar och har hängt med i flera decennier på alla kort- och pokerklubbar runt om i Sverige.