Triss i stjärnor

Här är tre av EPT Barcelonas hetaste pokerspelare

Foto: pokerstarsblog
Från vänster: David Benyamine, Vanessa Rousso och Greg Raymer.
SPORTBLADET

De är miljonärer och fruktade vid pokerborden. David Benyamine, Vanessa Rousso och Greg Raymer har dock inte bara miljonerna och pokern gemensamt. Alla deltog nämligen i EPT Barcelona. Här är en snabbguide till tre av EPT:s hetaste spelare.

David Benyamine:

Inspelade pengar:

$3 132 914

Största enskilda vinst:

$840 295

Är Frankrikes mest populära pokerspelare som helst spelar cash game. Började med poker när han var tolv och har sedan dess varit en framgångsrik spelare. Hade en riktigt bra sommar och vann bland annat en Bracelet i WSOP.

Vanessa Rousso:

Inspelade pengar:

$1 018 941

Största enskilda vinst:

$285,450

Vanessa Rousso studerar egentligen juridik men har de senaste åren skördat stora framgångar när det kommer till poker. För vem skulle inte kalla en miljon dollar i inspelade pengar ett minst sagt fint extraknäck vid sidan av studierna? Allt talar för den 25-åriga amerikanskan.

Greg Raymer:

Inspelade pengar:

$6 023 106

Största enskilda vinst:

$5 000 000

2003 jobbade Greg Raymer som advokat och såg poker som en rolig hobby. Det lär han göra nu också, men skillnaden mellan då och nu är att Raymer blivit mångmiljonär på sin hobby. Efter sin vinst i poker-VM har han bevisat att succén i Las Vegas inte var någon tillfällighet. Är med sina riktigt fossilglasögon svårläst.

Jonas Blomquist/Minimedia

ARTIKELN HANDLAR OM